Свържи се с нас +359 899 949 080

Фирма "ЗОТИ" ООД е основана през 2004 год. като предприятие за дизаин и производство на камини и котли. Разширението на номенклатурата на произвежданите от нас изделия наложи откриването на втората ни фирма"МАВЕР" ЕООД. Двете фирми са 100 % фамилна собственост на семейство Владимир, Илияна,Светла и Димитър Стойчеви. Разполагаме върху площ от 5000 м² с добре оборудван завод, с четири обособени цех и модерна конвеерна линия за полимерно прахово покритие на детайлите.

 

Две и половина дестилетия активна творческа и конструкторска работа създадоха облика на съвременната продуктова гама на продуктите ни. Резултата от упоритото експериментиране и труд на нашите инженери и рабонтници-специалисти се създадоха уникални образци на отоплителни уреди. Произведените от нас пелетни камини и котли, намерили широк пазар в страните на Европейският съюз, са без аналог в световната практика. Те работят на ниско волтово напрежение от 12 V на електронното управление, механика и вентилатори при това с изключително малък часов разход от електроенергия от 12 до 36 W при малките и средни мощности и от 15 до 60 W при големите. Това дава възможност от експлоатацията им в региони, където вследствие бързото им строително разрастване има падение на електрическото напрежение до 40%. Добавянето на малък фотоволтаик в комбинация с акумолатор, прави системата напълно автономна.

 

Обширната гама от цветове на нашите каминии котли, съобразени с интериора и желанието на всеки наш клиент, ни дава възможнос да задоволим всеки вкус.