Свържи се с нас +359 899 949 080

Фурна на дървени въглища

Описание

Камина на пелети с водна риза Сизоматик 24А. Мощна 24 киловата камина за отопление на жилищни, офис помещения или заведения с обща площ 175м2 и височина 2.75м. Икономична, екологично чиста с възможност за задаване на час на палене и час на гасене, както и температурата в помещенията. 

Описание

Водогрейна пелетна камина Сизоматик 21А. Подходяща за помещения с обща площ до 165м2. Моделът разполага със седмичен таймер за палене и гасене, автоматично подаване на пелети към бункера и регулатор на температурата в помещението. Можете да избирате цвета на камината от богата цветова гама. 

Описание

Пелетна камина с водна риза с номинална мощност 18Kw - Сизоматик 18А. Моделът е подходящ за отопление на жилища или офиси с обща площ до 140м3 при 2.60м височина. Към системата може да се включи и бойлер с двойна серпентина за нуждите на домакинството. Камината е изцяло автоматизирана, има таймер за палене и гасене, както и настройване на температурата в помещението. 

 

Описание

 Пелетна камина с водна риза с номинална мощност 18Kw - Сизоматик 15А. Моделът е подходящ за отопление на жилища или офиси с обща площ до 130м3. Към системата може да се включи и бойлер с двойна серпентина за нуждите на домакинството. Камината е изцяло автоматизирана, има таймер за палене и гасене, както и настройване на температурата в помещението.

 

Описание

Водогрейна камина Сизоматик 12А. Подходяща за средно големи жилища, офиси, или заведения. Икономична (0,430гр. пелети на час) Изцяло автоматизирано подаване на пелети, настройка на температурата в помещението и таймер програматор, чрез който можете да зададете час на палене и час на гасене. Цвета на Вашата камина е изцяло Ваш избор!